قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

شرایط فروش محصولات ایران خودرو اعلام شد 

بخشنامه فروش محصولات ایران خودرو مختص منتخبین دوره چهاردهم عرضه با قرعه کشی این شرکت را ویژه مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام شد.
 شرایط فروش محصولات ایران خودرو اعلام شد 
جهان صنعت نیوز،  شرکت ایران خودرو شرایط فروش ۱۳ محصول خود را ویژه منتخبین طرح متقاضیان عادی دوره چهاردهم ثبت نام محصولات خود را اعلام کرد. در شرایط فروش ایران خودرو که به صورت فروش فوری و فوق العاده فروش بوده ۱۳ مدل خودروی داخلی این شرکت از طرق قرعه کشی عرضه می شدند. در شرایط فروش ایران خودرو متقاضیان عادی، جوانی جمعیت و خودروهای فرسوده مجاز به ثبت نام یک خودرو بودند. میزان عرضه این دوره ۵۴ هزار خودرو بوده که ۵۰ درصد آن ویژه طرح مادران، ۳۰ درصد متقاضیان عادی و ۲۰ درصد طرح جایگزینی خودروهای فرسوده بوده است.

منتخبین این دوره که از طریق پیامک به آنها اطلاع رسانی شده است و در بازه تعیین شده فرصت دارند نسبت به تکمیل ثبت نام و پرداخت وجه خودرو اقدام نمایند.

بر اساس آمار اعلام شده، در مجموع ۸۶۱ هزار و ۲۸۵ نفر در این مرحله از فروش محصولات ایران خودرو ثبت نام کرده اند. از این تعداد، ۷۲۹ هزار و ۱۰۱ نفر در طرح عادی، ۱۲۲ هزار و ۵۷۰ نفر در طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ۹ هزار و ۶۱۴ نفر نیز در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده حضور داشته اند. جزئیات بخشنامه فروش ایران خودرو – مرداد ۱۴۰۵

جزئیات آمار متقاضیان چهاردهمین طرح فروش ایران خودرو به شرح زیر است:

شانس برنده شدن در طرح فروش ایران خودرو – مرداد ۱۴۰۵

خودرو برچسب هاپژو ۲۰۷ دنا رانا فروش ایران خودرو

شناسه : 603059

لینک کوتاه : لینک کپی شد



 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 آیت‌الله اعرافی: بر سر انتقام خون رهبر شهید ایستاده‌ایم

آیت‌الله اعرافی: بر سر انتقام خون رهبر شهید ایستاده‌ایم

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: امام شهید ما در کنار دو ویژگی بزرگ نظریه‌پردازی و راهبری میدانی، معمار تولید قدرت بود؛ قدرتی که امروز جهان در برابر آن در حیرت است....

 از تلگراف جنگی تا ایستگاه‌های مرموز اعداد/قسمت اول رمز گشایی رادیویی

از تلگراف جنگی تا ایستگاه‌های مرموز اعداد/قسمت اول رمز گشایی رادیویی

پیش از اینترنت، گاهی یک صدای خشک و تکراری روی موج کوتاه حامل پیامی محرمانه بود.

 آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

یکی از چالش‌های جدی نظام تامین مالی کشور، مساله وثایق بانکی است. بسیاری از متقاضیان تسهیلات، به‌ویژه صاحبان کسب‌وکار و تولیدکنندگان، ممکن است توان بازپرداخت مناسبی داشته باشند، اما به دلیل نداشتن وثایق سنتی مانند ملک، عملا امکان دسترسی آسان به منابع بانکی را از دست بدهند. از سوی دیگر، بانک نیز نمی‌تواند بدون اطمینان از کیفیت و قابلیت نقدشوندگی وثیقه، ریسک اعطای تسهیلات را بپذیرد.

 همتی: شاید من بشم «بدمن» دولت و هر کسی بگوید پول می خواهم بگویم شرمنده نداریم/ بانک مرکزی ترمز ابرتورم را کشید و شتاب تورم را نصف کرد

همتی: شاید من بشم «بدمن» دولت و هر کسی بگوید پول می خواهم بگویم شرمنده نداریم/ بانک مرکزی ترمز ابرتورم را کشید و شتاب تورم را نصف کرد

رکنا، رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه سیاست‌های اخیر شتاب رشد تورم را نسبت به ماه گذشته به نصف کاهش داده است، از تشدید برخورد با بانک‌های متخلف، افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی و رشد ۳۰ درصدی تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: «شاید من بشم «بدمن» دولت»؛ که در واقع هر کسی پول بخواهد می گویم شرمنده نداریم.

 عراقچی: تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم

عراقچی: تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم

وزیر امور خارجه در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سیاست خارجی با اشاره به جایگاه وزارت امور خارجه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی که پیگیر تحقق منافع عالی و مجری سیاست خارجی نظام و مصوبات شورای عالی امنیت ملی است، گفت: اصل برای وزارت خارجه تحقق منافع ملی مبتنی بر دستورالعمل‌های عالی نظام است و ما تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم.